top of page

Classes

Aan de hand van een circuitvorm (opeenvolging van losse oefeningen) wordt er gewerkt op kracht. Kracht is noodzakelijk om de belasting in je lichaam te verhogen, waardoor bepaalde blessures kunnen weggewerkt en/of vermeden worden. Het helpt je om je lichaam sterker, fitter te maken. Stabiliteit is belangrijk voor sporters, voor mensen met rugklachten, … voor iedereen. Je maakt als het ware een korset rond je middel waardoor je houding verbetert.

Redcord Core Stability | Small Group Training - max 6 deelnemers

Enkel op aanvraag

Redcord training video op YouTube

Bij core stability verstevig je je dieperliggende spieren die verantwoordelijk zijn voor de verdeling van de krachten in het lichaam en de houding. Aan de hand van twee touwen (redcord) en je eigen lichaamsgewicht (suspensie training) worden juist deze spieren optimaal geactiveerd. Core stability on redcord is een ideaal middel voor functionele krachttraining en blessurepreventie, zowel in therapie, fitness als topsport.

Prijs op aanvraag

Een Yoga les voor wie het allemaal iets pittiger mag zijn.

Ideaal voor sporters om hun kracht, lenigheid en stabiliteit te verbeteren.

Lesgever Sameer KHAN introduceerde o.a. Kim Clijsters in de wereld van de Bikram Yoga tijdens haar voorbereiding op haar succesvolle come-back in 2009. Een unieke lesgever, die ons tijdens de les op een zeer ludieke manier confronteert met ons dagelijks leven. We noemen hem niet voor niets onze 'teacher of happiness' :-)

Een unieke en niet te missen ervaring !

N.B. Heb je bepaalde aandoeningen (bv. rug- en gewrichtsproblemen, andere aandoeningen), kan je dit best vooraf melden aan de lesgever, zodat hij bepaalde oefeningen kan aanpassen tijdens de les.

De basis van yin yoga ligt in zachtheid en rust. Het is een rustige yogavorm waarbij houding, flexibiliteit en ademhaling centraal staan. Met eenvoudige rek- en strekoefeningen breng je je lichaam tot rust. Deze les is zowel voor beginners als gevorderden. Er worden opties aangegeven voor elk niveau.

YouTube filmpje over onze CardioBox workout

Zeer complete workout gebaseerd op een typische bokstraining. Boksen is immers één van de compleetste sporten: Uithouding, kracht, snelheid, techniek, coördinatie, het zit er allemaal in.

Ideaal voor wie houdt van een stevige workout en heel veel fun.

Opgelet: Deze les is vooral bedoeld als conditietraining, maar voor het plezier leer je er ook wel wat bokstechniek.

Dit gebeurd echter op een veilige en verantwoorde manier.

Iedereen is welkom, zowel jong (vanaf 12j) als oud, man en vrouw.

Een zekere basisconditie is wel vereist, want deze trainingen zijn zeer intensief.

De eerste training kan je handschoenen van de trainer gebruiken.

GRATIS PROEFSESSIE !

Please reload

YOGA VOOR TOPRENNERS

De renners en ploegleiding van het BMC ProTour team, waaronder Taylor Phinney, Cadel Evans en Philippe Gilbert, getuigen over de Yoga sessies binnen hun traingsplan.

bottom of page