Tonight's boxing class is cancelled

NL Beste boksers, Vanavond jammer genoeg geen bokstrainer. Zoals jullie reeds gemerkt hebben is de vervanging van Abdou niet optimaal, en we zijn dan ook volop op zoek naar een betere regeling. We houden jullie van dag tot dag op de hoogte van het verdere verloop van de afwezigheid van Abdou. Sorry!

FR Chers boxeurs, Malheureusement, ce soir il n'y aura pas d'entrainement de boxe. Vue les problèmes de remplacement d'Abdou (jusqu'au 29/12), nous sommes à la recherche d'une meilleure solution. On vous tient au courant. Désolé pour les désagréments!

EN Dear boxers, unfortunately, tonight's boxing class is cancelled. As you probably already experienced, the replacement of Abdou (until 29/12) is not 'going' very well, so we are looking for a better solution. We wil keep you posted day by day. Sorry guys!

Tags:

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

HOLISTISCHE BENADERING - GEZONDHEIDSADVIES - VOEDINGSADVIES - AFSLANKEN - LOOPTRAINING - CORE STABILITY - HOUDINGSCORRECTIE - TOPSPORTBEGELEIDING - BIKEFITTING - LOOPANALYSE - BOKSEN - YOGA - TRIATHLON - MTB

© 2016 by PERSONAL DRIVE | Bergensesteenweg 41, 1651 Lot (Beersel) | info@personaldrive.be

 

(ons Health & Performance Center bevindt zich boven fietsenwinkel BikeLife, op 500m van de Makro van Sint-Pieters-Leeuw)